Skip to content

Bent u op zoek naar een sterke, onderhoudsvriendelijke vloer voor in uw woon- of werkruimte, dan is vinyl wellicht de geschikte vloer voor u!

Bij Frits van der Linden Woningstoffering bieden wij u de keus uit een ruime collectie vinylvloeren, die niet alleen tegen een stootje kunnen, maar ook warmte isolerend, vochtbestendig en onderhoudsvriendelijk zijn. Daar komt nog bij dat vinyl geluiddempend is. Het laten leggen van vinyl in uw woon- of werkruimte kan u dus tevens helpen de akoestiek in de betreffende ruimte te verbeteren.

Wanneer u het vinyl alleen nog maar kent van vroeger, nodigen wij u graag uit in onze winkel om zelf te ervaren dat het huidige product enorm verbeterd is. Zo zijn de vinylvloeren aanzienlijk sterker geworden, doordat een groot deel van onze vinylcollectie tegenwoordig voorzien is van een textiele rug. Vinyl wordt daarom tegenwoordig ook wel verkocht onder de noemer kamerbreed PVC. Daarnaast wordt het huidige vinyl afgewerkt met een matte toplaag met extra antislip voor een natuurlijke uitstraling. Kortom, de perfecte vloer voor wonen en werken.

Bij Frits elke dag een andere rol!

Doordat het vinyl in vele ontwerpen en kleuren leverbaar is, is er altijd wel een vloer die bij uw wensen aansluit. Kiest u misschien voor een vinyl in visgraatmotief, lange plank, marmer- of betonlook? Kom gerust langs in onze winkel om de verschillende soorten op staal te bekijken en op zicht mee naar huis te nemen.