Skip to content

Frits van der Linden,
uw specialist in Woningstoffering

Als leerling stoffeerder op zijn 16e begonnen, op 15-8-1988 ingeschreven bij de kamer van koophandel, in 1991 zijn eerste winkel geopend. Door de jaren heen uitgegroeid tot een begrip in de regio. Sinds 2000 gevestigd aan de Handelsweg 4 te Wijhe. De woonspecialist met persoonlijke aandacht en oog voor kwaliteit.

In de ruime winkel hebben wij een groot en gevarieerd aanbod van harde en zachte vloeren, raamdecoratie, gordijnen, vloer­kleden en behang van de meest bekende merken. Hierin presenteren wij u een grote stalen collectie en hebben wij de beste oplossingen voor uw budget en wensen. U ziet bij ons veel showbanen van overgordijnen, vitrage en inbetween. Het is dan ook geen probleem om de stalen mee naar huis te nemen zodat u het thuis op uw gemak kunt bekijken. Op voorraad hebben wij een grote collectie vloerkleden variërend in type en afmeting. Voor onze klanten geven wij gratis interieur advies aan huis en Frits komt altijd zelf alles bij u inmeten.

Onze visie is de klant te ontzorgen. Des­gewenst nemen wij u alles uit handen. We ruimen de kamers in en uit, verwijderen oude vloerbedekking, voeren deze af en leggen de nieuwe vloer. Onze klanten kiezen steeds vaker voor gemak en wij bie­den u deze service.

Kom gerust een kijkje nemen in onze sfeervolle winkel en laat u adviseren door een van onze medewer­kers. De koffie/thee staat voor u klaar en u kunt gratis voor de deur parkeren.

Frits staat al sinds 1988 voor kwaliteit, service en garantie!

Heleen van der Streek

verkoop & advies

Frits van der Linden

eigenaar & adviseur

Maud Koekoek

verkoop & advies

Rianne Kappert

verkoop & advies

Dennis Bouwmeester

stoffeerder

Leroy Marissink

Stoffeerder

Word jij onze nieuwe collega?

www.werkenbijfrits.nl