Skip to content

Naast de verschillende harde vloeren vindt u bij Frits natuurlijk ook vele verschillende soorten tapijt. Het product waar Frits groot mee is geworden!

Eén van de meest onderscheidende kenmerken van tapijt is dat het zacht is. Hierdoor is tapijt niet alleen heel comfortabel, het voelt hierdoor ook nog eens warm aan, werkt isolerend en dempt het geluid. Tapijt is daarnaast zeer veerkrachtig en één van de meest veilige bekledingen voor op uw trap.

Bij Frits van der Linden vindt u een zeer veelzijdige collectie tapijten. Van korte bouclé tot hoogpolige frissé, Frits heeft het allemaal! Onze medewerkers denken graag met u mee om hét tapijt te vinden dat aan al uw wensen voldoet. Samen kiezen we het meest geschikte materiaal, de juiste structuur en poolhoogte. Tevens wordt gezocht naar de perfecte kleur en of dessin van het tapijt. Bent u op zoek naar een echte blikvanger? Dan raden wij u aan ook eens te kijken naar onze tapijten met exclusieve prints, zoals een marmermotief, betonlook of vintage bloemenprint.

Dacht u dat tapijt voor u geen opties was in verband met allergieën? Dan hebt u vast nog geen kennis gemaakt met ons luchtzuiverende tapijt. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust een keer bij ons binnenlopen voor verdere informatie.