Skip to content

Verticale lamellen

Met verticale lamellen kiest u voor functionaliteit in combinatie met sfeer. Net als bij horizontale jaloezieën zijn verticale lamellen een ideale vorm van raambekleding wanneer het de functies moet dienen van zonwering en privacy.

Verticale lamellen zijn passend in vrijwel elk interieur. Ze zijn erg mooi voor grote glaspartijen, zoals openslaande deuren en hoge ramen. Daarnaast is het een ideale raamdecoratie voor schuine ramen en raam- deurcombinaties. Verder zijn verticale lamellen zeer handig in gebruik. Ze kunnen gemakkelijk aan de kant geschoven worden om meer uitzicht te creëren. Wenst u toch wat meer privacy? Dan kunt u met de ketting eenvoudig de lamellen bedienen om meer intimiteit te creëren.

Verticale lamellen zijn in vele uitvoeringen te verkrijgen. Frits biedt u de keus uit stoffen lamellen, voor een warme en zachte uitstraling van uw interieur; lamellen van screendoek, met een extra zonwerende functie; kunststof of aluminium lamellen, bijzonder geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken. Naast deze standaard modellen, kunt u bij Frits ook kiezen voor een wat exclusievere uitvoering. Kom bijvoorbeeld eens kijken naar onze nieuwste isoreflex lamellen! Dit zijn aluminium lamellen bekleed met vilt. De combinatie van vilt en aluminium leidt niet alleen tot een unieke uitstraling, het is ook nog eens erg functioneel. Het zorgt er namelijk voor dat de lamellen isolerend, geluiddempend en reflecterend zijn. Tot slot kunt u ook kiezen voor onze versus gordijnen, dit zijn wave gordijnen waarin lichtdichte lamellen verwerkt zitten. Op deze manier creëert u uw ultieme privacy. Meer weten? Laat u geheel vrijblijvend adviseren door één van onze ervaren medewerkers.