Skip to content

Vouwgordijnen zijn echte sfeermakers, makkelijk in gebruik en ze kleden een ruimte aan. Een perfecte combinatie, die passend is voor vrijwel elke ruimte.

Vouwgordijnen onderscheiden zich van andere raamdecoratie doordat ze bij het ophalen gelijkmatig, zigzaggend opgestapeld worden. Doormiddel van de kettingbediening kunnen de vouwgordijnen eenvoudig in elke gewenste stand gehangen worden. Daarnaast bestaan er ook elektrisch bedienbare modellen.

Een vouwgordijn is passend in vrijwel elk interieur. Door het kiezen van de juiste stof, kleur en afwerking kunt u uw vouwgordijnen zo samenstellen dat ze perfect aansluiten bij uw woonstijl en woonwensen. Zo creëert u met de modellen zonder baleinen een nonchalante uitstraling. De modellen met baleinen hebben daarentegen juist een strakker uiterlijk. Kiest u ervoor de baleinen aan de voorkant te laten plaatsen, dan hebben de baleinen ook een decoratieve functie, in plaats van een functionele. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk extra baleinen in het vouwgordijn te laten plaatsen voor een speelser lijnenspel.

Het type stof is natuurlijk ook erg bepalend voor de uitstraling van het vouwgordijn. Frits biedt u hierin een ruime keuze aan. Vouwgordijnen kunnen namelijk van bijna al onze overgordijnstoffen, inbetweens en vitrages worden gemaakt. Dit maakt het tevens mogelijk om uw vouwgordijnen te combineren en af te wisselen met bijpassende overgordijnen of inbetweens. Wenst u hierin advies te krijgen? Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee!

Frits adviseert, levert en monteert

Wij komen daarnaast geheel vrijblijvend bij u thuis om uw vouwgordijnen in te meten. Tijdens het inmeten wordt samen met u bepaald hoe het vouwgordijn het opgehangen wordt en welk systeem het beste bij uw huis en woonwensen past. Vervolgens worden de vouwgordijnen op maat gemaakt door ons professionele gordijnatelier. Tot slot komt één van onze vakkundige medewerkers weer bij u langs om de vouwgordijnen op te hangen en af te stellen.