Skip to content

Stijlvol, praktisch en bovendien geschikt voor vrijwel alle ruimtes en ramen. Rolgordijnen zijn al jarenlang favoriet. Of het nu gaat om kleine of grote ramen, dakramen of draai-kiepramen: een rolgordijn is altijd stijlvol en functioneel.

Bij Frits vindt u rolgordijnen in verschillende transparanties: transparant, lichtdoorlatend, verduisterend en screenstof. De verduisterende stoffen zijn perfect voor de slaapkamer en voor meer licht in huis kunt u kiezen voor een transparante of lichtdoorlatende stof. Wilt u uw rolgordijn als zonwering gebruiken, dan kunt u het beste kiezen voor een rolgordijn met screenstof. Bent u er nog niet helemaal uit welke stof het beste aansluit bij uw wensen? Laat u dan geheel vrijblijvend adviseren door één van onze ervaren medewerkers. Zij kijken ook graag met u mee op het gebied van de kleur en het dessin van de stof, om het rolgordijn perfect aan te laten sluiten bij uw interieur.

Al onze rolgordijnen worden speciaal voor u op maat gemaakt, dit biedt u de mogelijkheid uw rolgordijn tot in de fijnste details samen te stellen. Dit kunt u doen door te werken met een koof of montageprofiel. Daarnaast is er ook keuze genoeg op het gebied van kleuren, materialen en vormen onderlatten. Om het geheel af te maken kiezen we samen een bijpassende kleur bedieningsketting. Zo kunt u uw rolgordijn tot in de puntjes afwerken. Bijvoorbeeld een rolgordijn met een metalen bedieningsketting in combinatie met een zwarte houten onderlat, koof en steunen maken het nèt af.