Skip to content

Duurzaam, geluiddempend, warmtegeleidend, slijtvast en onderhoudsarm: een PVC-vloer is geschikt voor vrijwel elke ruimte in huis. Door de verscheidene kleuren en patronen waarin PVC geleverd kan worden, is het mogelijk elke gewenste sfeer te creëren. Team Frits denkt graag met u mee om uw wensen hierin te realiseren.

PVC-vloeren bestaan uit kunststofstroken of -tegels, die door hun voelbare structuur steeds minder van echt hout of steen te onderscheiden zijn. Deze stroken of tegels zijn leverbaar in verschillende diktes. Hierbij is vooral de dikte van de slijtlaag van belang, deze laag beschermt uw vloer namelijk tegen vocht en vuil. Voor intensief woongebruik wordt doorgaans een 2,5 mm PVC-vloer met een slijtlaag van 0,55 mm aangeraden. Voor lichter gebruik is er 2 mm dik PVC met een slijtlaag van 0,3 mm. Samen zullen we bekijken welke vloer het beste bij uw woongebruik en woonwensen past.

Frits plakt en clickt

Naast lijm-PVC is er ook PVC met een clickverbinding. Zoals de naam al doet vermoeden wordt lijm-PVC geheel verlijmd op de ondervloer en clickt u click-PVC eenvoudig in elkaar. Deze zijn leverbaar met een geïntergreerde ondervloer, die zowel isolerend en geluiddempend is. Doordat er niet geëgaliseerd hoeft te worden, zoals bij een lijm-PVC, is het heel gemakkelijk direct te installeren en hoeft de kamer niet geheel leeg. Zo heeft u binnen een mum van tijd een geheel nieuwe vloer! Een click-vloer is eenvoudig zelf te leggen, maar Frits doet het ook graag voor u.