Skip to content

Overgordijnen zijn stijlvol, decoratief en perfect te combineren met andere raamdecoratie. Denk aan een volumineus overgordijn met een verduisterend rolgordijn voor in een slaapkamer. Of creëer een luxueuze uitstraling door een transparante inbetween te combineren met een velours overgordijn.

Overgordijnen kleden een ruimte aan, brengen sfeer en hebben naast deze decoratieve functie ook een hele praktische kant. Overgordijnen hebben namelijk een isolerende functie waardoor ze de schitterende mogelijkheid bieden om bij te dragen aan de verduurzaming van uw huis. Naast dat ze het binnen behaaglijker laten voelen, laten ze het ook gezelliger klinken. Alle stoffen uit onze gordijnencollectie dragen namelijk bij aan de demping van het geluid. De ene stof dempt het geluid echter wel meer dan de ander. Zo zijn er bijvoorbeeld ook speciale geluiddempende stoffen, die ontworpen zijn vanuit het oogpunt om zoveel mogelijk geluid te kunnen absorberen.

Daarnaast bestaan er ook gordijnen die bijdragen aan een optimale luchtkwaliteit in huis, dit zijn de zogenoemde luchtzuiverende gordijnen. Net als luchtzuiverende planten zetten deze gordijnen CO2 om in zuurstof, ook wel schone lucht genoemd.

Benieuwd geworden naar onze zeer diverse gordijncollectie? Kom gezellig langs in onze winkel en vraag één van onze gepassioneerde medewerkers om advies. Samen bekijkt u welk gordijn aan uw wensen voldoet en past in uw interieur. Uiteraard komen wij vervolgens geheel vrijblijvend bij u langs om de gordijnen voor u in te meten. Daarbij bespreken we onder andere nog welk ophangsysteem en welk plooitype het meest geschikt is. Onze ervaren stoffeerders zorgen er uiteindelijk voor dat alles perfect opgehangen wordt.