Skip to content

Bent u op zoek naar een natuurgetrouwe vloer die eenvoudig te plaatsen en zelfs herplaatsbaar is? Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomvloer, neem snel een kijkje in onze zeer uitgebreide collectie.

Met laminaat creëert u een vloer met een realistische houten uitstraling. Optimaliseer het natuurlijke gevoel door te kiezen voor een plank met een voelbare structuur of een V-groef. Met een V-groef benadrukt u namelijk dat de vloer is samengesteld uit afzonderlijke planken. Door de structuur is de vloer niet van echt hout te onderscheiden.

Team Frits hoopt dat het clickt!

Bij laminaat hoort een ondervloer, deze zijn in vele soorten te verkrijgen. Met de juiste ondervloer kunt u uw vloer geheel afstemmen op uw woonwensen. Zo kunt u voor in een appartement kiezen voor een geluiddempende ondervloer die het geluid tot 10 dB reduceert. Ook zijn er mogelijkheden op het gebied van isolerende ondervloeren. Wij kijken graag met u mee om te bepalen welke ondervloer geschikt is voor uw woning.

Doordat een laminaat zwevend wordt gelegd is de vloer niet afgewerkt zonder plinten. U kunt kiezen voor een plakplint, overzetplint of MDF-plint.