Skip to content

Zoals de naam al doet vermoeden zijn inbetweens net iets dikker dan vitrages en dunner dan overgordijnen. Over het algemeen zijn inbetween stoffen transparant genoeg om het uitzicht naar buiten te behouden en dicht genoeg om de inkijk naar binnen tegen te gaan.

Een inbetween kan dus meerdere functies dienen. Hierbij is de lichtdoorlatendheid van het gordijn zeer bepalend. Binnen de ruime collectie inbetweenstoffen die Frits u te bieden heeft, zit ook veel variatie op het gebied van stoffen. Inbetweens zijn er zowel in dik als dun stof te verkrijgen. Onze medewerkers adviseren u graag welke stof het best past bij uw wensen om zo de voor u perfecte balans tussen openheid en privacy te creëren.

Inbetweens zijn daarnaast echte sfeermakers. Welke stijl u ook kiest, er is altijd wel een passende inbetween te vinden, of maak van de inbetween juist dé eyecatcher! Ga bijvoorbeeld voor een wat grovere stof in een donkere kleur wanneer u van een industriële uitstraling houdt. Of kies een fijne, lichtkleurige inbetween met een speciale weeftechniek of een glansje wanneer u een meer neutrale maar chique sfeer voor ogen heeft.

Wilt u graag wat inspiratie op doen en/ of kunt u wel advies gebruiken? Maak dan een afspraak of kom spontaan naar onze winkel. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om u te helpen. Ook hangen er talloze stalen en showbanen waar u natuurlijk lekker tussen mag ‘neuzen’ om ideeën op te doen en thuis te bekijken!

Tip van Frits:

Door een lampje in uw vensterbank te plaatsen creëert u 's avonds een soort lichtwal en is de inkijk naar binnen verdwenen!