Skip to content

Draai-/ kiepramen

Veel huizen worden tegenwoordig voorzien van kunststof draai-/ kiepramen. Deze ramen brengen echter als moeilijkheid met zich mee dat er niet in geboord mag worden. Daarnaast gaan de ramen naar binnen open, waardoor het vaak niet mogelijk is om nog raamdecoratie op te hangen in de kantellaaf. Op het moment dat dit wel gedaan wordt, kan het raam namelijk meestal niet meer open. Bij Frits vindt u dé oplossing voor dit probleem!

Onze leveranciers speelden hier namelijk op in en ontwierpen een aluminium frame dat doormiddel van magneetband op het kozijn van het raam geplaatst kan worden. Hiervoor hoeft dus niet geboord te worden in het kunststof. Het raam kan nu eenvoudig open gezet worden, terwijl zonlicht gefilterd wordt en/ of inkijk wordt tegen gegaan.

Het magneetframe is leverbaar in verschillende RAL-kleuren, passend bij de RAL-kleur van het kozijn. Daarnaast kan gekozen worden uit verschillende typen raamdecoratie die in het magneetframe bevestigd worden, namelijk aluminium jaloezieën, plissés of duettes®.

Bent u benieuwd geworden naar deze systemen en/of andere mogelijkheden? Kom dan gerust eens langs in onze winkel om de showmodellen te bekijken. Team Frits voorziet u graag en geheel vrijblijvend van advies.