Skip to content

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn de meest flexibele raambekleding als het gaat om binnen zonwering, privacy en lichtregulering. Door het traploos te kunnen tuimelen van de horizontale lamellen, regelt u eenvoudig hoeveel licht er naar binnen valt en hoeveel uitkijk u naar buiten houdt.

Horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse breedtes, hoogtes, kleuren en materialen. Hierdoor is er voor vrijwel elke ruimte een geschikte jaloezie te vinden. Laat uw oog bijvoorbeeld eens gaan over onze houten of bamboe jaloezieën, dé natuurlijke sfeermakers in huis. Bent u op zoek naar een stijlvolle jaloezie, die geschikt is voor grote ramen? Kom dan gerust eens langs om onze collectie aluminium jaloezieën te bekijken, deze zijn door hun lichte gewicht in extra brede uitvoeringen te krijgen. Daarnaast zijn deze jaloezieën net als onze kunststof jaloezieën vochtbestendig en dus dé ideale raamdecoratie voor in uw badkamer of keuken.

Werk uw jaloezieën tot in de puntjes af door een bijpassend ladderband of ladderkoord te kiezen. Ook deze zijn in verschillende breedtes en kleuren te verkrijgen. Voor een unieke, chique uitstraling raden wij u aan, zeker eens een blik te werpen op de subtiele gouden of zilveren ladderkoorden van Frits!

Maatwerk, maakt dat ’t werkt!

Bij Frits wordt al uw raamdecoratie aan huis opgemeten en op maat gemaakt, zo ook de horizontale jaloezieën. Benieuwd of dit (of andere raamdecoratie) eventueel een optie voor u is? Neem gerust contact met ons op om een inmeetafspraak te maken. Frits komt dan geheel vrijblijvend bij u langs, om samen met u de situatie en de daarbij behorende mogelijkheden door te nemen en vervolgens op te meten. Wanneer u besluit voor de besproken raamdecoratie te gaan, zal één van onze vakkundige stoffeerders langskomen om de raambekleding te plaatsen en daarmee de puntjes op de i, van uw interieur te zetten.