Skip to content

Plissé/ duette® gordijnen

Plissé- en duette® gordijnen zijn toepasbaar voor vrijwel elk raam. Door de vele modellen en verschillende bedieningsmogelijkheden, is het zelfs voor schuine of (half) ronde ramen een uitstekende optie. Naast functionaliteit brengt een plissé of duette® eveneens veel sfeer in huis. Bij Frits van der Linden heeft u de keus uit een omvangrijke stoffencollectie met verschillende kleuren en patronen. Op deze manier is er voor elk interieur wel een passende plissé of duette® te vinden.

Plissé- en duette® gordijnen voldoen vaak aan vele behoeften. Zo kunt u met een plissé of duette® eenvoudig de hoeveelheid lichtinval in uw huis bepalen. Door te kiezen voor het systeem dat u zowel aan de onder- als bovenkant kan bedienen, kunt u de plissé of duette® namelijk op elke gewenste hoogte in uw raam hangen. Op deze manier regelt u gemakkelijk hoeveel licht er naar binnen valt en creëert u de perfecte balans tussen uitzicht naar buiten en privacy binnen.

Plissés en duettes® zijn door hun geplooide stoffen, een sierlijke en sfeervolle raamdecoratie. Waar plissés bestaan uit een enkele laag stof, zijn duettes® voorzien van een dubbele laag stof. Op deze manier is de kenmerkende honinggraatstructuur ontstaan. Deze draagt niet alleen bij aan een bijzondere uitstraling, maar is ook nog een functioneel. Het zorgt er namelijk voor dat de koorden van het gordijn niet meer zichtbaar zijn. Daarnaast is er tussen deze twee lagen stof sprake is van stilstaande lucht, waardoor een duette® isolerend werkt. Dit type raamdecoratie kan u dus helpen het in de winter aangenaam warm in huis te houden en in de zomer juist heerlijk koel.

Interesse in onze uitgebreide collectie plissés en duettes®? Kom gezellig langs in onze winkel om onder het genot van een kopje koffie of thee uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.