Skip to content

Bent u op zoek naar een vloer die aansluit bij uw duurzame interieur? Kom dan gerust eens langs in onze winkel om de verschillende Marmoleumvloeren te bekijken!

Frits maakt het duurzaam

Marmoleum is een duurzaam product dat van Nederlandse bodem komt en geheel CO2-neutraal geproduceerd wordt. Het wordt gemaakt van hernieuwbare natuurlijke grondstoffen als lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Hierdoor behoort Marmoleum tot de meest milieuvriendelijke vloeren ter wereld.

Kiest u voor Marmoleum, dan kiest u voor een zeer sterke en comfortabele vloer die uitermate geschikt is voor intensief gebruik. Daar komt nog bij dat Marmoleum antistatisch en hygiënisch is, waardoor het het ook voor mensen met luchtwegproblemen een uiterst geschikte optie is.

Bovendien is Marmoleum leverbaar in vele verschijningsvormen. Meestal wordt gekozen voor Marmoleum op rol. Er is echter ook een clickvariant in de vorm van tegels. Beide zijn leverbaar in talloze kleuren, passend bij elke stijl en in elk interieur.

Wilt u meer weten over Marmoleum? Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs in onze winkel om het product te ervaren. Team Frits staat voor u klaar!