Skip to content

Thuisadvies

Welke raamdecoratie past het beste bij mijn ramen? Welke woonstijl heb ik? Wat zijn mooie kleurcombinaties? Welk type vloer past bij mij? Soms ontbreekt het u aan inspiratie of komt u er (samen) niet uit. Persoonlijk thuisadvies vinden wij vanzelfsprekend. Ons team van gepassioneerde interieuradviseurs helpen u daarom graag met advies van vloeren, raamdecoratie, de inrichting, styling, en die mooie kleur verf of behang op de wand.

Vastgeroest in uw eigen interieur?

Tijdens het interieuradvies krijgt u deskundige advies, handige tips en leuke ideeën waar u gericht mee aan de slag kunt. Samen bespreken we uw woonstijl(en) en woonwensen en komen tot een passende oplossing voor uw interieur.

Technisch advies

Loopt u tegen een situatie aan waarbij technisch advies gewenst is? Onze ervaren vakmensen komen deze ter plekke bij u thuis bekijken. Wij komen altijd zelf alles bij u inmeten zodat u zich daar ook geen zorgen over hoeft te maken.

Rineke voor kleur

Bent u op zoek naar een nieuwe kleur voor die ene muur? Of wilt u het hele interieur aanpakken, maar weet u niet waar te beginnen? Bij Frits van der Linden begrijpen we dat het kiezen van de juiste kleur een uitdaging kan zijn. Rineke, expert op het gebied van kleur, komt graag bij u thuis om mee te denken en te creëren wat u voor ogen heeft.

Met haar jarenlange ervaring als stylist in verschillende winkels, weet Rineke als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste kleur te kiezen. Toen ze met veel passie bij een bouwmarkt werkte, kwamen klanten speciaal terug op de dagen dat zij aan het werk was voor advies. Zo ontstond ‘Rineke voor kleur’.

Wilt u een afspraak maken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 0570 521368 of mail naar info@fritsvanderlinden.nl.

‘Met Rineke ziet de toekomst er kleurig uit!’

Foto thuisadvies 1

Afspraak maken?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Het team van Frits van der Linden denkt met u mee! Maak een afspraak en ontvang vrijblijvend advies. Bel 0570-521368 of mail naar info@fritsvanderlinden.nl