Skip to content

Frits zorgt voor warme voeten

Woningspecialist wil zich met nieuwe huisstijl verder onderscheiden

Restyle huisstijl Frits van der Linden
Woningspecialist wil zich met nieuwe huisstijl verder onderscheiden
WIJHE - Frits van der Linden Woningstoffering in Wijhe is al meer dan 25 jaar een begrip in Wijhe en de wijde omgeving. Maar die ervaring biedt nog geen garantie voor de toekomst en dus werd het tijd om zich verder te onderscheiden middels een nieuwe huisstijl. “Je probeert dagelijks het verschil te maken met je assortiment, service en flexibiliteit. Onze nieuwe huisstijl moet dat verschil verder onderschrijven.”, aldus eigenaar Frits van der Linden.

“Voor de nieuwe huisstijl hebben wij reclamebureau Advice benaderd, die ons in dit traject uitstekend geholpen hebben. We zijn dan ook zeer tevreden met het eindresultaat en verwachten met de nieuwe stijl ons zelf nog beter te profileren in de markt.”

Met ruim duizend vierkante meter winkeloppervlakte heeft Frits van der Linden woningstoffering een ruime keus voor iedere doelgroep en portemonnee. De verschillende ‘hoekjes’ in de winkel tonen het aanbod van alles op het gebied van harde- en zachte vloeren, karpetten, gordijnen, raamdecoratie, horren en buitenzonwering. Vooral in de PVC vloeren is Frits van der Linden woningstoffering heel sterk. Alles onder één dak.
Uniek is de grote voorraad waardoor sneller en goedkoper werken mogelijk is. De collecties zijn gericht op het middensegment met uitschieters naar zowel beneden als boven. Merken als Bonaparte tapijt, M-flor, TFD, Ambiant, horen bij de echte kwaliteitsmerken. En niet alleen het grote assortiment hoort bij Frits. Ook hard werken, kwaliteit, service en garantie horen daarbij. Dat is altijd het handelskenmerk van Frits geweest. Daarmee heeft Frits van der Linden Woningstoffering in de loop der jaren een vertrouwde naam opgebouwd in Wijhe en omgeving.

Het geheim van Frits? Service bieden en persoonlijke aandacht en deskundig advies geven. Wij komen graag bij u langs voor het maken van een gratis vrijblijvende offerte. Maar u bent ook van harte welkom in onze winkel, ook ’s avond op afspraak indien u dat wenst. Frits van der Linden woningstoffering is gevestigd in het winkel complex ‘De Poort van Wijhe’ aan de Handelsweg 4 in Wijhe. Voor meer informatie kunt u kijken opwww.fritsvanderlinden.nl