Skip to content

Frits kleur event!

vrijdag en zaterdag 9 & 10 juni

Meld u vandaag nog GRATIS aan voor een persoonlijk advies bij ons in de winkel.
Welkom op deze twee dagen vol kleur, advies en inspiratie. Laat u GRATIS adviseren door Rineke, expert op het gebied van kleur, of door ons eigen Frits advies team.

Bent u op zoek naar een nieuwe kleur voor die ene muur? Of wilt u het hele interieur aanpakken, maar weet u niet waar te beginnen? Bij Frits van der Linden begrijpen we dat het kiezen van de juiste kleur en stoffering een uitdaging kan zijn. Naast ons eigen style- en adviesteam zal ook Rineke, expert op het gebied van kleur, op 9 vrijdag en 10 zaterdag juni aanwezig zijn.

Met haar jarenlange ervaring als stylist in verschillende winkels, weet Rineke als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste kleur te kiezen. Toen ze met veel passie bij een bouwmarkt werkte, kwamen klanten speciaal terug op de dagen dat zij aan het werk was voor advies. Zo ontstond ‘Rineke voor kleur’.

Wilt u een GRATIS adviesgesprek of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huis? Mail dan naar info@fritsvanderlinden.nl of kom langs in onze winkel.
✓ Twee dagen vol GRATIS inspiratie en advies

✓ Inclusief hapje en een drankje (ijsje op de zaterdag van Mr. Frostys)

✓ Gratis style- en kleuradvies van Rineke en ons eigen adviesteam

✓ Spingkussen voor de kids

✓ M.m.v. Smaekvol Wonen en De Koning & Blooms